Ik nemen u graag mee in de wereld van Cenzaa. Een wereld waar u het warme Cenzaa gevoel zult ervaren. Een gevoel van puurheid, echtheid en blijheid. Waar professionele huidexperts u kennis laten maken met het unieke Cenzaa belevingsprogramma, gericht op intensieve huidverbetering. Onze passie voor het ontwikkelen van hoogwaardige cosmedische producten zit in ons hart. Net als bij vele trouwe Cenzaa fans. Kies voor een gezonde & stralende huid, niet alleen nu maar ook voor de toekomst!


CENZAA INSIDE & OUTSIDE

Op het gebied van de professionele huidverbetering behoort het merk Cenzaa tot een van de succesvolste cosmeticamerken. De kracht van het merk Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit.
In de cosmetica-branche komt men steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging van binnen en buiten uit ondersteund moet worden. Met de ontwikkeling van de PCN2® formulering zorgen alle producten van het merk Cenzaa voor deze inside & outside huidverbetering.
Met traditionele heilzame voedingssupplementen, theeën, analysesystemen en cosmedische producten zorgt Cenzaa voor maximale schoonheid, gezondheid en herstel.
Cenzaa speelt hiermee al jaren in op dit steeds belangrijker wordende aspect. Omdat de huid een weerspiegeling is van de inwendige gezondheid, heeft Cenzaa haar producten ontwikkeld om u happy te laten voelen.


CENZAA ADVANCED SKINCARE

Wellness & Huidverbetering in één!

Cenzaa ontwikkeld continue innovatieve producten die voldoen aan de hoogste eisen en verdraagzaamheid. Het resultaat is een luxe resultaatgerichte huidverbetering, waarmee Cenzaa u ook laat genieten van ultieme Wellness voor lichaam en geest.
Basis voor deze successen is niet in de laatste plaats de nauwe samenwerking met schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Ze brengen vaak de wensen van u als klant over en zijn belangrijk voor de ontwikkeling van innovatieve product- en behandelingsconcepten. En zo sluit de cirkel zich. Want van deze op de praktijkgerichte concepten profiteert u helemaal 
persoonlijk. Het resultaat is een luxe resultaatgerichte huidverbetering, waarmee Cenzaa u ook laat genieten van ultieme Wellness voor lichaam en geest.


CENZAA PROFUSION


De vraag naar intensieve behandelingen en producten groeit enorm, immers iedereen wil graag een stralende en gezonde huid. De Profusion producten zijn de `huidspecialist` voor uitdagende huidwensen en –problemen.
Structurele huidverbetering genereren en deze verbeteringen behouden? De Cenzaa Profusion serie is een luxe gezichtsproductlijn met de laatste laboratorium technologieën voor revolutionaire cosmedische huidverbetering. De superieure producten van de Profusion serie zijn een perfecte aanvulling op de dagelijkse verzorging of te gebruiken tijdens een Cenzaa Skinkuur door de Skin Therapist of Cosmedical Therapist.
U verwacht hoge kwaliteit en intensieve behandelingen. Naast de behandeling in de praktijk is een ondersteunende thuisbehandeling vaak noodzakelijk om maximaal resultaat te behalen en te behouden.
Door jarenlange ervaring weet men bij Cenzaa dat professioneel huidadvies de basis vormt voor een succesvol huidresultaat. Hiermee heeft u een doelgerichte oplossing voor structurele huidverbetering.


CENZAA SEASONS


Bij Cenzaa staan ze nooit stil en zijn zij continu op zoek naar de nieuwste trends, ontwikkelingen en innovaties. Seizoenen, wensen en behoeften blijven immers steeds wisselen. Daarom verrast Cenzaa u elk half jaar met een unieke limited edition collectie.
De Cenzaa Seasons bestaan uit een bijzondere seizoensbehandeling met luxe en onweerstaanbare producten. Deze pure wellness traktatie in combinatie met hoogwaardige producten zorgen iedere keer weer voor een geheel nieuwe Cenzaa beleving!


CENZAA BODY & SOUL

Traditionele wellnessrituelen uit oude culturen zijn door Cenzaa Body & Soul vertaald naar hedendaagse producten. In deze serie ontdekt u excellente lichaamsproducten welke uw huid verzorgen en uw lichaam en geest prikkelen, verkwikken en meenemen naar andere werelden.
Door ’s ochtends de bijzondere aromacomposities te ervaren, wordt het opstaan een bijzonder moment van de dag, terwijl ’s avonds de weldadige, kalmerende geurnoten u uitnodigen om te ontspannen. Ga mee op geurreis en beleef de African, Himalaya, Hawaian, Oriental of Asian Dream!
De luxe texturen en bijzondere ingrediënten van de Cenzaa Body & Soul producten trakteren uw handen, voeten en lichaam op een ware wellness-sensatie. Na gebruik van deze producten zijn uw zintuigen optimaal geprikkeld. Optimale verzorging en een ultieme sensatie ervaart u met Cenzaa Body & Soul producten. Wilde indigo, Granaatappel, Ginkgo Biloba (een Japanse tempelboom), Sint-Janskruid en oranje bloesem zijn maar enkele voorbeelden van bijzondere werkstoffen welke zijn verwerkt in onze Body & Soul product range. Deze heilzame ingrediënten voeden en hydrateren uw huid en nemen u mee op een Cenzaationele geurreis!


CENZAA LIFESTYLE

Laat u meevoeren op een welbehagen geurreis in uw eigen huis. Creëer een ontspannen en serene sfeer in uw woonkamer, slaapkamer of badkamer met de natuurlijke producten van Cenzaa. De Cenzaa Lifestyle serie biedt u bijzondere elementen welke bijdragen aan een ‘feel good’ gevoel!
Kwaliteit, sfeer en de bijzondere beleving van Cenzaa Lifestyle zorgen voor een ultiem comfortabele beleving in uw eigen huis. Aangename geuren en stylische elementen verrijken de kamers en maken van dagelijkse bezigheden een exceptionele belevenis.
Een prachtig voorbeeld hiervan is de Cenzaa Goodnight Sense. Een heerlijke linnenspray zodat u elke nacht wegdroomt in een wereld vol wonderen. Door de heerlijke aromacompositie krijgt uw lichaam en geest de nachtrust die het verdiend.
De Cenzaa Lifestyle collectie biedt sfeer en comfort en voegen een dimensie van welbehagen toe aan uw huiselijke omgeving. Daarmee creëert u de mogelijkheid om iets bijzonders te maken van alledaagse bezigheden.