Welkom bij 

 La Beauté 

huid- en voetverzorging 


CORONA MAATREGELEN:

Gezondheidscheck voor klanten.

 Vanuit de richtlijnen van RIVM en het COVID­19 Hygiëneprotocol Schoonheidsspecialisten zijn wij verplicht om klanten deze gezondheidscheck te laten doen. 

De klant mag niet komen wanneer één van onderstaande vragen met JA is beantwoord. De afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden. 

Vragen voor de klant:

1. Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)? 

2. Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten? 

3. Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld? 

4. Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had? 

5. Bent u in thuisisolatie omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

La Beauté Huid en voetverzorging.

Liefs, Rolinde Potgieter

 


La Beauté huid- en voetverzorging is een professionele salon aan huis, die al ruim 20 jaar in de wijk Windmolenbroek te Almelo gevestigd is. De behandelingen variëren van huidverbeterende gezichtsbehandelingen tot een totaal ontspannende Reiki- of voetreflexzone behandeling of een pedicure behandeling. De schoonheidsbehandelingen worden gegeven met de producten van Cenzaa.

     

Gun uzelf een heerlijke behandeling om lichaam en geest in balans te brengen en neem contact op via mail:  labeaute.almelo@gmail.com  of bel: 0643899723 

 

Hopelijk mag ik u binnenkort verwelkomen in mijn salon! 

 

Met vriendelijke groet, Rolinde Potgieter