Webwinkel

La Beauté Huid en voetverzorging

 

Webwinkel La Beauté huid en voetverzorging

Bestel hier al uw producten

Speciale Actie's

bekijk hier mijn tijdelijke acties

Extenso for Men

Onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren, uv-stralen, airconditioning en luchtverontreinigingen zijn enkele voorbeelden van externe invloeden die de mannenhuid dagelijks beschadigen. Daarnaast is de mannenhuid van nature vetter en meer vatbaar voor onzuiverheden. Diverse factoren die vragen om specifieke huidverzorging. Extenso For Men is een compacte, maar complete huidverzorgingslijn afgestemd op de specifieke eisen van de mannenhuid. De lijn bestaat uit zes unieke, hoogwaardige producten die de mannenhuid optimaal verzorgen en beschermen.

Marc Inbane

MARC INBANE is een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek. Diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists, dermatologen en beroemdheden zijn fan van het eerste uur. MARC INBANE is inmiddels bekroond met verschillende awards én verkrijgbaar in meer dan veertig landen. MARC INBANE biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste: de luxe producten van MARC INBANE.

GLOBAL COCOONING

GLOBAL COCOONING Met Global Cocooning geven wij jou een ‘premium selected’ collection! Met liefde uitgezocht door de Cenzaa salons over het hele land, gekozen als allerbeste! Wij zijn trots op jouw liefde voor onze producten die wij met aandacht en respect voor de huid, de aarde en in harmonie met het leven ontwikkelen.

SKINCARE & PROFUSION

Cenzaa is vooruitstrevend. Op het gebied van de professionele huidverbetering behoort Cenzaa tot een van de succesvolste cosmeticamerken. De basis voor ons succes is niet in de laatste plaats de nauwe samenwerking met schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Ze brengen vaak de wensen van u als klant over en zijn belangrijk voor de ontwikkeling van innovatieve product- en behandelingsconcepten die voldoen aan de hoogte eisen. Het resultaat is een luxe resultaatgerichte huidverbetering, waarmee Cenzaa u ook laat genieten van ultieme Wellness voor lichaam en geest. Advanced Skincare producten hebben een zwarte verpakking. De Cenzaa Profusion serie is een luxe gezichtsproductlijn en is de ‘huidspecialist’ voor uitdagende huidwensen en –problemen. Deze superieure producten zorgen voor revolutionaire cosmedische huidverbetering. Perfect in te zetten als aanvulling op de dagelijkse verzorging of te gebruiken tijdens een Cenzaa Skinkuur bij de gecertificeerde Cenzaa instituten. Naast de behandeling in de praktijk is een ondersteunende thuisbehandeling vaak noodzakelijk om maximaal resultaat te behalen en te behouden. Profusion producten hebben een witte verpakking.

BODY & SOUL

Cenzaa laat u kennis maken met traditionele wellnessrituelen uit oosterse culturen. Laat u meevoeren naar andere werelden en ontdek een serie excellente lichaamsproducten die uw huid heerlijk verzorgen en uw lichaam en geest prikkelen en verkwikken.

LIFESTYLE

Laat u meevoeren op een heerlijke geurreis in uw eigen huis. Creëer een ontspannen en serene sfeer in uw woonkamer, slaapkamer of badkamer met de natuurlijke producten van Cenzaa. De Cenzaa Lifestyle collectie biedt u bijzondere elementen welke bijdragen aan een ‘feel good’-gevoel. Aangename geuren en stylische elementen verrijken de kamers en maken van dagelijkse bezigheden een unieke belevenis!

PRIVATE COLLECTION

Ervaar dagelijks het ultieme Cenzaa gevoel met de Private Collection, bestaande uit bijzondere producten met verfijnde en luxe ingrediënten. Altijd geïnspireerd op de laatste ontwikkelingen in beauty en lifestyle.

Hand en voetverzorging

Hier vind u alle hand en voet verzorgings produten van onder andere: CNC en Gehwol

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: labeaute.almelo@gmail.com